BOGMANS TOEN EN NU

Bogmans 1940

In 1940 begon de heer C. Bogmans een bedrijf als grossier in behangersfournituren en stoffeerdersmaterialen in de Vlaggemanstraat te Rotterdam.

Ondanks de oorlogsjaren wist de heer Bogmans het bedrijf toch uit te bouwen. Na de oorlog is de heer Bogmans zich meer gaan specialiseren in stoffeerdersmaterialen.

Het bedrijf verhuisde naar de Pupillenstraat te Rotterdam. Hier was er meer ruimte voor het houden van voorraden. In de jaren vijftig is de heer Visser in het bedrijf gekomen als verkoper. Hij heeft het bedrijf in Nederland op de kaart gezet. Hierdoor werd het bedrijf een begrip in heel Nederland.

In 1978 is de heer Notenboom in het bedrijf gaan werken en in 1986 is hij eigenaar van het bedrijf geworden. De zaken werden vanaf toen als een familiebedrijf geregeld, omdat ook de vrouw en de twee zoons van de heer Notenboom in het bedrijf kwamen werken.

Verdere groei van het bedrijf betekende ook behoefte aan nog meer ruimte. In 1995 verhuisde C. Bogmans BV naar industrieterrein Noordwest te Rotterdam. 

In 2009 hebben de twee zoons van de heer Notenboom het bedrijf overgenomen.

Wederom door ruimtegebrek is C. Bogmans BV genoodzaakt weer te gaan verhuizen. In februari 2015 zal dit worden verwezenlijkt. 

C. Bogmans BV zal vanaf die datum gevestigd zijn op het adres Klaverbaan 110 te Capelle a/d IJssel.

Bogmans groothandel in revalidatie materiaal
Bogmans Groothandel in fournituren